Waarom Benelux Buy Black?

Benelux Buy Black

Rolmodellen zijn van groot belang voor het vertrouwen en geloof in eigen kunnen en vaak is dit het duwtje in de rug dat velen ontbreken om hun lot in eigen handen te nemen.
Wanneer iemand een rolmodel (die op hem/haar lijkt) heeft of iemand ziet die succesvol is op een bepaald gebied, kan dit inspirerend werken en het zelfvertrouwen vergroten.

We hebben dus de verantwoordelijkheid om deuren voor ons kinderen te creëren die voor ons moeilijk of zelfs niet eens opengaan. 

Door in elkaar te investeren, elkaar te supporteren, in elkaar te geloven en elkaar te motiveren beter te doen zorgen we ervoor dat onze kinderen en de toekomstige generatie hun kansen op een beter bestaan dichterbij hun zelf kunnen gaan zoeken.. 

Benelux Buy Black streeft naar bewust maken van het belang van het zichtbaar te maken van zwarte ondernemers en moedigt alle positieve interacties met elkaar aan voor een betere toekomst voor onszelf en voor onze geliefden.

Wat is het doel van Benelux Buy Black?

Ons doel is zwarte ondernemers zichtbaarder en toegankelijker te maken voor een groter publiek.

Wij willen de drempel verlagen om zwarte ondernemers te vinden die u kunnen inspireren en motiveren om gehoor te geven aan de ondernemer in jezelf, om te starten met een onderneming of om mooie samenwerkingsverbanden aan te gaan.

De visie van Benelux Buy Black

‘’Wij winnen wanneer iedereen wint’’

Aan talenten ontbreken we niet, wat er vaak ontbreekt zijn kansen en vooral mensen bij ons in de buurt die kunnen dienen als mentors of inspiratiebronnen. 

Wij dromen van een toekomst waar sterk, ervaren en succesvolle ondernemers stageplaatsen en werkgelegenheid creëren en als mentors kunnen dienen voor de volgende generatie.
Wij dromen van een positief domino effect dat ervoor moet zorgen dat wij zelf de kansen creëren die wij vaak aangeven te ontbreken. 

Benelux Buy Black wilt deze sterke ondernemers helpen bekender en zichtbaarder te worden door hun ondernemingen online makkelijker vindbaar te maken.

Waarom zou je jouw onderneming op Benelux Buy Black plaatsen?

 • Meer zichtbaarheid:
  We verhogen de online zichtbaarheid van uw website en zorgen voor extra bezoekers op uw website, sociale media pagina’s of uw werklocatie.
  Dit doen we Via SEO optimalisatie. Wij optimaliseren iedere pagina en blogartikel op onze website zodat deze in de top 10 van Google komt te staan.
  Als u bijvoorbeeld:
  zwarte ondernemers in België  in Google intypt, vind u onze website waarschijnlijk op de eerste pagina van Google staan.
 • We helpen u kosten besparen:
  Zeker als u nog geen website heeft, is Benelux Buy Black het ideale platform om uw ideeën te testen. Uw onderneming krijgt een professionele landingspagina die u online kunt delen. Ook uw sociale media pagina’s kunt u hier toevoegen en zo kosteloos de zichtbaarheid  van uw onderneming verhogen.
 • Voorbeeldfiguur:
  Door uw onderneming hier te plaatsen inspireert u anderen om te starten met een onderneming of om hun onderneming te blijven verbeteren.
  U verhoogt direct het zelfvertrouwen van talentvolle en potentiële ondernemers die bewust of onbewust aan zichzelf twijfelen (niet geloven dat zij iets kunnen creëren)
 • Mogelijkheid tot partnerschap:
  Door uw onderneming hier zichtbaar te maken houd u ook uw deuren open voor eventuele samenwerkingen/partnerschap. 

Hoe kun je jouw onderneming op Benelux Buy Black plaatsen?

Uw onderneming plaatsen is super simpel:

Heeft u al een website? Als het antwoord ja is, stuur gerust uw websitelink naar ons toe met uw btw nummer erbij en we zullen dan de nodige informatie uit uw website halen en deze opladen.
Zodra dit gebeurd is, zult u zowel via e-mail als via whatsapp bericht een notificatie ontvangen.

U kunt altijd de opgeladen informatie wijzigen of vragen om te verwijderen.

Heeft u nog geen website? Dan kunt u gerust het contact formulier invullen en de nodige informatie + uw btw nummer opsturen.

Waarom is mijn btw-nummer een vereiste?
We willen nagaan of uw onderneming geregistreerd staat en op uw naam staat. We willen graag de echtheid van uw onderneming verifiëren. Alleen dan kunnen we deze toevoegen op ons platform.

Conclusie:

Door te kiezen voor Benelux Buy Black, draag je direct bij aan de economische ontwikkeling van zwarte gemeenschappen en in België en Nederland 

Share your love for Benelux Buy Black