Algemene Voorwaarden van Benelux Buy Black Website

Algemene Voorwaarden – Benelux Buy Black 2023

 

Welkom bij Benelux Buy Black!

1.Volgen op sociale media:

Als trotse lid van Benelux Buy Black, verplichten wij u om ons te volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwe ondernemingen.
Doe mee aan onze online gemeenschap

2. Btw/ondernemingsnummer:

Om deel te nemen aan onze online gemeenschap, moet u zich registreren en een geldig BTW nummer hebben. Dit stelt ons in staat om uw bedrijf op een professionele manier te presenteren aan potentiële klanten.

3. Notificaties en communicatie

Door u aan te melden, gaat u akkoord met het ontvangen van maandelijkse notificaties over nieuwe ondernemingen en blogartikelen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van zwarte ondernemingen.

4. Maak indruk met uw bedrijfsprofiel

Het is essentieel om een heldere en professionele omslagfoto en profielfoto te hebben om de kwaliteit en integriteit van onze website te waarborgen. Zorg ervoor dat deze foto’s uw bedrijf duidelijk en aantrekkelijk presenteren aan bezoekers.

5. Vertel ons meer over uw bedrijf

Geef een aantrekkelijke beschrijving van uw bedrijf. Vertel potentiële klanten wat uw bedrijf doet, welke diensten of producten u aanbiedt en waarom zij voor u moeten kiezen. Deze informatie is cruciaal voor het aantrekken van klanten en voor het maken van een positieve indruk.

Let op: Het niet naleven van deze voorwaarden kan leiden tot de verwijdering van uw bedrijfsprofiel van onze website.

 

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer het laatste nieuws en nieuwe ondernemingen. Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang updates over nieuwe ondernemingen, nieuwe blogartikelen en inspirerende samenwerkingen.