Black owned business

Blackownedbusiness.be is ontstaan omdat we zwarte ondernemers toegankelijker en zichtbaarder willen maken.
We werken er hard aan om dit online platform te verbeteren met als doel het grootste van Nederland en België te worden.

Wij willen voor u de drempel verlagen om zwarte ondernemers te vinden die u kunnen inspireren en motiveren om mooie samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Door te kiezen voor black owned businesses, draag je direct bij aan de economische ontwikkeling van zwarte gemeenschappen in België.

Welke voordelen biedt black owned business België?

Onze missie is ontstaan uit de behoefte aan een grotere zichtbaarheid voor zwarte ondernemers en het bevorderen van inspirerende samenwerkingen tussen zwarte ondernemers in België.

Bij Black Owned Business België willen we de drempel verlagen om zwarte ondernemers te vinden die u kunnen inspireren en motiveren om prachtige samenwerkingsverbanden aan te gaan.

We zijn er trots op dat we een ruimte creëren waar zwarte ondernemers hun diensten en producten kunnen promoten, en waar iedereen die op zoek is naar unieke en waardevolle ervaringen gemakkelijk toegang kan krijgen tot hun bedrijven.

Ons platform biedt een uitgebreide lijst met zwarte ondernemers die actief zijn in verschillende sectoren. Van mode en beauty tot technologie en dienstverlening, wij hebben een divers aanbod van zwarte ondernemers die je graag van dienst willen zijn.

Door zwarte ondernemers te ondersteunen en te promoten, vergroten we de economische groei en welvaart.

Samen kunnen we de kracht van zwarte ondernemerschap in België versterken. Blader door onze lijst, ontdek geweldige ondernemingen en neem contact op met degenen die jouw interesse wekken.

We screenen alle iedere ondernemer voor deze hier geplaatst wordt en wordt ook enkel erkende ondernemers toegevoegd.

Black Owned Business in België biedt een breed scala aan producten en diensten die zijn gemaakt door zwarte ondernemers. Hierdoor krijg je toegang tot unieke, handgemaakte en authentieke producten die je elders misschien niet kunt vinden.

Door het online te promoten van black owned businesses, draag wij direct bij aan de economische ontwikkeling van zwarte gemeenschappen in België. Je helpt mee om lokale ondernemers te ondersteunen en werkgelegenheid te creëren.

Contact

[instagram-feed feed=1]